Отдели време да помечтаеш в розово

Вероятно и в теб са останали леко горчиви спомени още от детството. Често са ти казвали да спреш да мечтаеш и да се връщаш обратно в “реалния” свят. Но запитвал ли си се кое всъщност е “реалността”. Дали реалността е това, което изживяваш? Или тя първоначално се ражда някъде в съзнанието ти и после се претворява в ... реалност. И защо още като дете си усещал едно нещо с абсолютна сигурност. Да си мечтаеш е приятно! Да си мечтаеш е истински отпускащо! Да си мечтаеш е вдъхновяващо!

Защото да тя, реалността е това, което се случва сега. Но кое определя БЪДЕЩОТО НАСТОЯЩЕ! И дали “утрешната” реалност не се оформя в “днешния” ни ум. Нима всички големи еволюции и открития на човешкия гений не са били заченати в нечия смела и дръзка мечта. Мечтите те карат да станеш след като си паднал. Мечтите са твоя двигател за личната ти еволюция. Мечтите сътворяват твоето утре. Мечтите са копнежите на сърцето ти. Копнежи без цензура. Копнежи без ограничения. Копнежи, които има силата да летят. Какво е всяко човешко същество без способността си да мечтае?

Тази полезна и прекрасна статия можеш да дочетеш тук http://milenameditations.com

Още статии от Милена Голева можеш да откриеш тук: www.milenameditations.com

Автор: МИЛЕНА ГОЛЕВА

Статиите и текстовете, написани от Милена Голева в този сайт, са предмет на авторско право. Можете да копирате и разпространявате текстовете само при условие, че посочите автора и поставите линк към този сайт!