Законът за Привличането или как да проявим вродения си талант да творим своята реалност

За какво най-често мислим, за какво използваме ума си, към какво най-често насочваме мислите си?
Всяка мисъл, която минава през ума ни, всяка емоция, която преживяваме, всяко усещане което преминава през нас преведено на езика на Вселената е ВИБРАЦИЯ. Всяка Вибрация, която се излъчва от нас е като малка снежинка, която тръгва надолу по склона и започва да прилепва към себе си още подобни снежинки. Докато се оформи малка снежна топка и тя продължава да се движи надолу по склона и прилепва към себе си още подобни снежинки и още... и още докато накрая малката снежинка се превърне в лавина... По важния въпрос е каква е била първоначалната снежинка, от която се е задвижила лавината. Дали е била приятна мисъл или емоция или неприятна... Ако снежинката-семе е била негативна мисъл или чувство тя ще прилепва към себе си още неприятни мисли и емоции, докато се окажем погълнати и дори затрупани от цяла лавина негативни преживявания, “съвпадения” и случки. Познато ли ти е? Усещането неприятните случки и събития да те връхлитат едно след друго, като че ли някаква конспирация от “съвпадения”. А сега си помисли какво би станало ако снежинката-семе е приятна мисъл или емоция? Затвори очи и си спомни, имал си такива вдъхновяващи дни, в които всичко се случва с лекота и всяко следващо нещо, което ти се случва е все по-приятно и идва с все по-голяма лекота и всичко сякаш се “нарежда” по най-добрия за теб начин. Имаш усещането като, че ли слънцето грее по-ярко, като че ли светът е по-справедлив, хората по-добри, а ти самият се чувстваш радостен дори само заради факта, че те има.
Ето това е Законът за Привличането. Така действа той. Точно като снежната топка тръгнала по склона надолу. Подобното привлича подобно. Каквото е семето, такава е и лавината. Защото Законът за Привличането откликва на всяка една наша Вибрация и ни връща още от нея. Всяка една наша мисъл, всяка една емоция буквално се материализира. А ние мислим и чувстваме 24 часа в денонощието. Законът за Привличането не може да бъде “изключен” от контакта, той действа непрекъснато, 24 часа в денонощието. Така както закона за гравитацията действа 24 часа, независимо какво правим, как се чувстваме, къде се намираме. Но ако закона за гравитацията е земен закон, който е валиден за планетата Земя, то Законът за Привличането е закон валиден за цялата Вселена.
А сега си помисли какво е естеството на твоите мисли и емоции? Дали са предимно приятни или предимно неприятни? Какви са нещата, на които обръщаш внимание, нещата които забелязваш? Предимно приятни или предимно неприятни? Всичко, което имаш в момента в живота си е дошло при теб благодарение на начина, по който възприемаш света.

Законът за Привличането не е просто какво привличаме. Той не е свързан просто с външните неща. Точно обратното. Той е какво привличаме към своя вътрешен свят. Как се променяме отвътре, чрез трансформацията на нашите мисли и вярвания и усещания. И когато малко по малко променяме себе си отвътре, тогава ние променяме и света около нас. Защото външният свят е само отражение на вътрешната ни среда. И ако не харесваш нещо в живота си и света, потърси причината в човека в огледалото. А сега затвори очи, влез в твоето специално вътрешно пространство и почувствай там тишината, хармонията, радостта, усмихни се, просто ей така, без причина и когато после отвориш очи ще почувстваш че света е станал по-цветен

Още полезни и интересни статии от Милена Голева тук!

Автор: МИЛЕНА ГОЛЕВА

Статиите и текстовете, написани от Милена Голева в този сайт, са предмет на авторско право. Можете да копирате и разпространявате текстовете само при условие, че посочите автора и поставите линк към този сайт!