View the embedded image gallery online at:
http://yogaplace.bg/studios/plovdiv#sigProGalleria148193d6e9

Нашият оазис в сърцето на града

Скъпи Приятели,

Точно след като започнах 33 си година, точно преди 11 години създадох малко, уютно местенце в центъра на Пловдив! Вече 11 години вървим заедно по ПЪТЯ! Вече 11 години не спираме да се развиваме! Вече 11 години сме вдъхновение за много да ни симпатизират ... за много да ни следват ... и за много да ни копират! Вече 11 години не просто практикуваме йога, а се учим как да сбъдваме мечтите си и как да живеем живота си с ВДЪХНОВЕНИЕ!

Нашето развитие и разширение се случва постепенно ... логично ... и винаги градивно. Ето защо следвайки естествената логика на своето развитие дойде време да имаме нов, модерен и удобен сайт. Сайт пълен със Светлина, Лекота и в същото време Стил (все неща характерни за нас). Новият сайт на Yoga Place се гордее с лека навигация, въведени са последните модификации на респонсив дизайна, което позволява адекватното му функциониране на всички видове мобилни и настолни устройства.
Помогнахме на хиляди хора да променят и намерят пътя в живота си.
Защото ние сме Yoga Place!
>Благодарим Ви, че споделяме ПЪТЯ!

Милена и целият екип на Yoga Place

Нашият оазис в сърцето на града

Създадох йога студиo Yoga Place Пловдив преди 11 години, не само като място където да се практикува йога, но и като убежище където можеш да се уединиш, да потънеш в хармония, да срещнеш прекрасни хора, да споделиш свои размисли и открития, да поговориш за онези невидимите неща от живота  докато изследваш изискани чайчета от подбрана селекция от целия свят.

Йога студио Yoga Place Пловдив е създадено в съответствие с древното изкуство за местополагането Фън Шуй, което балансира и подобрява заобикалящата ни среда, с цел по-хармонични и пълноценни практики.
То е просторно, разположено на 120 кв.м., удобно, комфотно, климатизирано ρολόγια αντίγραφο, съвременно йога студио, разположено в най-централната част на град Пловдив на тихо и спокойно място. Тук ще намерите всичко необходимо, за да преживеете най-вълнуващото приключение. Ще бъдете въведени постепенно в техниките и принципите на йога, които ще влеят хармония в тялото, ще балансират емоционалното ви състояние, помагайки ви да се справите успешно със стреса в ежедневието ви.