Дълбоко Трансформиращ Йога Мастер Клас с Милена Голева 3 часа

24 март (събота) 10.30 часа

Чрез Прана Виняса Флоу Йога, елегантно и ефективно продължение на Хата Йога, креативен стил създаден да отговаря на потребностите на съвременния човек, въплътяващ в себе си преживяването за прана енергията, движена чрез хармонични йога движения. Изключително мощна практика и техника, която работи за обединяването на ума, сърцето, тялото и духа.

Освободете тялото и съзнанието си от натрупаните стрес и напрежение и повишете тонуса си със специалната трансформираща прана виняса флоу йога практика. Ще освободим естествения поток на спонтанната си интелигентност и потока на прана енергията. Ще се потопим в позитивната мощна колективна енергия и напълно ще балансираме на цялостното си същество.

Присъединете се към това необичайно йога пътешествие, което ще ни отведе в едно изследване на дълбините на собствения ни творчески потенциал. Ще изживеем тантрическия творчески мироглед за движението на жизнената енергия и ще подобрим циркулацията на прана шакти. Ще преоткрием вътрешната си спонтанност и дълбок вътрешен мир.

Този клас е подходящ за практикуващи йога.

You Tube

Цена 39 лв

Само предварително записване!