На 17 декември 2017г. /неделя/, от 10:00 ще се проведе група по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ.

Водещ: Петьо Коджабашев - сертифициран в метода ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ, завършил GTT (Grof Transpersonal Training)РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО), сертифициран психотерапевт - "Позитивна психотерапия" към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP). Асистент : Клементина Цветкова

Заповядайте да преживеем заедно предстоящата сесия по Холотропно дишане. Всеки ще вземе нещо ценно за себе си, от което има нужда в този момент. Прозренията, творчеството и уникалните преживявания, които се случват по време на всяка сесия, водят човека до вярата, че е безграничен и че всичко е възможно!

ХОЛОТРОПНОТО ДИШАНЕ („Holos - цялостност, trepein – движа се към: „дишане, което води към цялостност”) е практика за навлизане надълбоко в себе си, за свързване с преживяванията, с усещанията в тялото и с потребностите. Използват се невербални средства: ускорено дишане, емоционално заредена музика и техники на работа с тялото.

Програма:

 

10:00 – 10:30 ч. – Регистрация.

10:30 ч. – Начало. Представяне на метода ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ – практика,

включваща ускорено дишане, емоционално заредена музика и техники на работа с тялото. Сесия ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ.

Забележка: Всяка сесия продължава 5 часа.

Необходими са удобни дрехи, постелка, одеяло, вода, и поне 2 ч. преди сесията да се консумира лека храна. Добре е да забравите мобилния си телефон! Програмата е гъвкава и в зависимост от динамиката на групата може да има промени в методите и времето. Запазваме си правото на промяна.

Допълнителна информация за метода Холотропно дишане, както и за водещия, може да получите на адрес: www.abiru.bg.

Цена за участие – 60 лв.

За редовните участници в сесиите по Холотропно дишане – специална цена – 50 лв. Всеки, който запише втори участник, получава специално намаление за двама – цена за участие за двама – 100 лв.

Заплащане – на организаторите или на място в йога студио Yoga Place София. За записване се счита обаждане по телефона или съобщение на е-mail.

За връзка с организаторите и записване:

Клементина Цветкова – 0887 94 04 94, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – Плевен

Петьо Коджабашев – 0887 59 35 28, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – Бургас

Yoga Place София - 087 99 77 655 - Мими