Този клас е фокусиран към изграждането на основите  на Йога. Той е препоръчителен за тези, които досега никога не са се занимавали с Йога. Това занимание подхожда към йога асаните с подчертана плавност, набляга се и се подчертава осъзнаването. Включени са нежни, щадящи пози. Една от целите на заниманието е да се постигне спокоен и тих ум, обръщане навътре към себе си, освобождаване на стреса, възстановяване на енергийния баланс, насърчаване на оздравителните механизми в тялото.
Хат(х)а Йога Флоу е гъвкава комбинация от специфични методи създадени да усъвършенстват всеки аспект на личността: физически, емоционално, интелектуално, духовно. Основни практики в този клас са асани, пранаяма, дълбока релаксация, мудри. Чрез тях ще се докоснем до своята вътрешна хармония, цялостност и завършеност.
Хат(х)а Йога Флоу е насочена към превенцията и цялостното здраве на човека. Базирана на древните Ха (слънце) и Тха (луна) йога техники, тя ще поддържа тялото в добра форма, умът пречистен, цялото ни същество в съвършен баланс.

Дори ще ви очаква всеки вторник от 13.30 часа

и всеки четвъртък от 18.30 часа

Започваме на 7 ноември