Дълбоко Трансформиращ Йога Мастер Клас с Милена Голева 3 часа

24 март (събота) 10.30 часа

Чрез Прана Виняса Флоу Йога, елегантно и ефективно продължение на Хата Йога, креативен стил създаден да отговаря на потребностите на съвременния човек, въплътяващ в себе си преживяването за прана енергията, движена чрез хармонични йога движения. Изключително мощна практика и техника, която работи за обединяването на ума, сърцето, тялото и духа.

Този клас е фокусиран към изграждането на основите  на Йога. Той е препоръчителен за тези, които досега никога не са се занимавали с Йога. Това занимание подхожда към йога асаните с подчертана плавност, набляга се и се подчертава осъзнаването. Включени са нежни, щадящи пози. Една от целите на заниманието е да се постигне спокоен и тих ум, обръщане навътре към себе си, освобождаване на стреса, възстановяване на енергийния баланс, насърчаване на оздравителните механизми в тялото.
Хат(х)а Йога Флоу е гъвкава комбинация от специфични методи създадени да усъвършенстват всеки аспект на личността: физически, емоционално, интелектуално, духовно. Основни практики в този клас са асани, пранаяма, дълбока релаксация, мудри. Чрез тях ще се докоснем до своята вътрешна хармония, цялостност и завършеност.
Хат(х)а Йога Флоу е насочена към превенцията и цялостното здраве на човека. Базирана на древните Ха (слънце) и Тха (луна) йога техники, тя ще поддържа тялото в добра форма, умът пречистен, цялото ни същество в съвършен баланс.

Дори ще ви очаква всеки вторник от 13.30 часа

и всеки четвъртък от 18.30 часа

Започваме на 7 ноември

Yoga Place София ви кани на новия клас на великолепния експерт в областта на йога и медитация Милена Голева. 

Съвършената комбинация между йога и медитация потопени в изключителния фън шуй уют на студиото ни Yoga Place в центъра на София

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН !

Още за Милена Голева тук 

Йога с Мартина всеки понеделник и сряда от 18.15 и 20.00 и вторник от 20.00 

Едно сияйно и ведро присъствие в прекрасното семейство на Yoga Place. Мартинка прави от йога практиките слънчево и щастливо приключение. Тя не спира да се развива и усъвършенства уменията си като преподавател по йога и йога за деца. Нейните класове са изпълнени с неповторим заряд и очарование.

Заповядайте!

Тази великолепна медитация е направена специално за теб, за да ти помогне да се справяш с трудните моменти, които си имал и имаш в живота си. Ще те подкрепи да продължиш напред недокоснат от отровата на неприятните преживявания и да си върнеш вкуса към живота.

Неспособността ни да прощаваме често блокира творческия ни потенциал и пътя ни напред и нагоре.

Ползвай тази практика в продължение на 10 последователни дни, за да изчистиш дълбоко наслоената болка. Три последователни дни преди да стартираш всяка друга медитативна техника. Или заедно със всяка лечебна терапия, която започваш. Това ще я направи много по-ефективна. И всеки път, когато си имал негативно преживяване. Така ще го отработиш и няма да му позволиш да ти влияе повече. Ще се усещаш свободен, дълбоко пречистен и най-вече ще си върнеш хармонията вътре в себе си. Ще пречистиш негативните преживявания от ума, сърцето и живота си. И после ще поемеш по изцеляващия път на Прошката.

НАСЛАДИ И СЕ!

За да допълнителна информация и поръчка:  www.milenameditations.com

 

Първата СД Медитация свързана с храненето с Милена

Как да се храним и да постигнем идеалното тегло и тяло

Милена създава първата медитация свързана с храненето, след дългогодишен опит и търсения в тази област. Една от целите на Медитацията е да ни помогне да направим живота си по-пълноценен и по-вдъхновен. А храненето е тема, която вълнува почти всеки човек, който върви по-пътя на себеусъвършенстването.

Един от най-успешните начини да учим е докато релаксираме. На основата на това знание се базират едни от най-работещите техники за учене. Тогава се влиза в алфа ниво на съзнание. Така че докато се усвоява изкуството на релаксацията, се придобиват здравословни навици за това как да се храним, как да постигнем идеалното тегло и тяло и как преструктурираме цялостната си личност отвътре, как да се върнем към естественото състояние на себеуважение.

В тази изключителна сесия се използва силата на визуализацията, в нея са въплатени позитивни утвърждения както и йогийска техника за хранене. Музиката към нея е написана специално за да подпомага процеса на навлизане в алфа ниво на честота на мозъчните вълни.

Един изключително ефективен метод за постигане на удивителни резултати. Слушайте я всеки ден, така неусетно се получава натрупване на подаваната информация на подсъзнателно ниво. Също така е подходяща да се комбинира с всеки хранителен режим.

Разкошна! Лека! Ефективна! 

За да допълнителна информация и поръчка:  www.milenameditations.com

 

НОВО! 

Посетете ни с любимите ви същества, а именно вашите деца! Малките ни създания също са подложени на всичко, на което и ние възрастните - стрес и обездвижване. Успоредно в две зали ще се проведат занимания по йога за възрастни и деца. Йога може да бъде вдъхновяваща,трансформираща,забавна,балансираща...
Очакваме ви всяка събота от 11:00ч.

И всяка неделя от 17.00 часа.

Това е първата релаксираща приказка за деца. Децата също са подложени на стрес и умора, въпреки че често не го забелязваме. Тази програма ще помага на детето да се освобождава от натрупаното през деня напрежжение. Към това добавих и Огромното знание за Закона за Привличането, което докосва детето по най-естествения начин.