НОВО! Можеш да практикуваш йога и медитация с Милена Голева от всяка точка на света. В твоя дом. В твоето време. Опитай безплатните практики. Те са подходящи и за начинаещи тук: https://milenagoleva.com/online-yoga-s-milena-goleva/ 

Проветри. Облечи си удобни дрехи. Ако нямаш специална постелка е достатъчно одеало. И се наслади на време само за теб тук: https://milenagoleva.com/online-yoga-s-milena-goleva/ 

 

Тази великолепна медитация е направена специално за теб, за да ти помогне да се справяш с трудните моменти, които си имал и имаш в живота си. Ще те подкрепи да продължиш напред недокоснат от отровата на неприятните преживявания и да си върнеш вкуса към живота.

Неспособността ни да прощаваме често блокира творческия ни потенциал и пътя ни напред и нагоре.

Ползвай тази практика в продължение на 10 последователни дни, за да изчистиш дълбоко наслоената болка. Три последователни дни преди да стартираш всяка друга медитативна техника. Или заедно със всяка лечебна терапия, която започваш. Това ще я направи много по-ефективна. И всеки път, когато си имал негативно преживяване. Така ще го отработиш и няма да му позволиш да ти влияе повече. Ще се усещаш свободен, дълбоко пречистен и най-вече ще си върнеш хармонията вътре в себе си. Ще пречистиш негативните преживявания от ума, сърцето и живота си. И после ще поемеш по изцеляващия път на Прошката.

НАСЛАДИ И СЕ!

За да допълнителна информация и поръчка:  https://milenagoleva.com/izchistvane-na-negativni-prezhivyavaniya-i-proshka/

ЦЯЛАТА КОЛЕКЦИЯ ВОДЕНИ МЕДИТАЦИИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ОТ МИЛЕНА ГОЛЕВА МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ ТУК: https://milenagoleva.com/kolekciya-meditacii/

 

Първата СД Медитация свързана с храненето с Милена

Как да се храним и да постигнем идеалното тегло и тяло

Милена създава първата медитация свързана с храненето, след дългогодишен опит и търсения в тази област. Една от целите на Медитацията е да ни помогне да направим живота си по-пълноценен и по-вдъхновен. А храненето е тема, която вълнува почти всеки човек, който върви по-пътя на себеусъвършенстването.

Един от най-успешните начини да учим е докато релаксираме. На основата на това знание се базират едни от най-работещите техники за учене. Тогава се влиза в алфа ниво на съзнание. Така че докато се усвоява изкуството на релаксацията, се придобиват здравословни навици за това как да се храним, как да постигнем идеалното тегло и тяло и как преструктурираме цялостната си личност отвътре, как да се върнем към естественото състояние на себеуважение.

В тази изключителна сесия се използва силата на визуализацията, в нея са въплатени позитивни утвърждения както и йогийска техника за хранене. Музиката към нея е написана специално за да подпомага процеса на навлизане в алфа ниво на честота на мозъчните вълни.

Един изключително ефективен метод за постигане на удивителни резултати. Слушайте я всеки ден, така неусетно се получава натрупване на подаваната информация на подсъзнателно ниво. Също така е подходяща да се комбинира с всеки хранителен режим.

Разкошна! Лека! Ефективна! 

За да допълнителна информация и поръчка: https://milenagoleva.com/kak-da-se-hranim-i-postignem-idealnoto-teglo-i-tyalo/

ЦЯЛАТА КОЛЕКЦИЯ ВОДЕНИ МЕДИТАЦИИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ОТ МИЛЕНА ГОЛЕВА МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ ТУК: https://milenagoleva.com/kolekciya-meditacii/

 

Това е първата релаксираща приказка за деца. Децата също са подложени на стрес и умора, въпреки че често не го забелязваме. Тази програма ще помага на детето да се освобождава от натрупаното през деня напрежжение. Към това добавих и Огромното знание за Закона за Привличането, което докосва детето по най-естествения начин.