ДИХАТЕЛНА МЕДИТАЦИЯ КОМБИНИРАНА С БОУЕН ТЕРАПИЯ

Yoga Place ви кани с огромно удоволствое на единствената по рода си пречистваща сетивата, аурата и духа сесия с Ангелина Петкова.Изключително мощна целебна и трансформираща практика, която събужда духовната енергия - Кундалини. Тази дихателна медитация по чакрите пречиства енергийните канали и повишава нивото на осъзнаване. Тя ни помага да отключим и освободим травми блокирани на подсъзнателно ниво.

Тя е както форма на терапия, така и дълбоко вътрешно себеизследване. Подпомага освобождаването от депресии, различни видове фобии, стреса, умората и води и до подобрение на физическото състояние, способства решаване на проблеми свързании с взаимоотношенията. Подходяща е и е препоръчително да се прави поне веднъж месечно

Ангелина Петкова е специалист с над 10 годишен опит в областта холистичното и нетрадиционно лечение. Интересува се от цялостния подход за грижа, превенция и лечение. Непременно разглежда човешката личност като единна съвкупност от тяло, емоции, ум и енергия. Тя е изследвала различни видове терапии и е специализирала рейки, су джок, юмейхо, висцерална хиропрактика, вибрационна медицина, есенции на Буш, основи на Нутрициология и Натуропатия при Десислава Ангелова.

Ани е и дипломиран Боуен терапевт. Тя ежедневно прилага специфични към всеки човек техники. Помага на много хора отново да намерят верния път към себе си и да заживеят здрав и щастлив живот.

Всички тези нейни знания, практики и специализации се усилват многократно от факта, че е стойностен и добронамерен човек. Едно истинско Слънце в понякога мъглявото ни ежедневие.

Техниката Боуен е холистична терапия, в която ударението се поставя върху потенциалната способност на тялото само да се привежда в равновесие. Както ти не приличаш на никого другиго в света, така и състоянието на здравето ти е единствено и само твоя реалност. Има един единствен лекар, знаещ и разбиращ какво причинява болестното неравновесие в тялото ти: Лекарят вътре в теб! Прилагането на специфичните и нежни движения Боуен, на точно определени места по тялото, провокират Вътрешния Лекар, който поема управлението за да започне процес на самолечение!