Аз съм Руми Чолакова – живея свободна на тази планета и се чуствам еднакво добре във всяко нейно кътче. Животът ми е едно безкрайно приключение, а сърцето ми е изпълнено с благодарност за всичко и всички, които срещам по пътя си. Аз съм мечтател и авантюрист, изследовател на човешката душа и законите на Вселената и вярвам, че всяко човешко същество е един талантлив Творец с неограничени възможности. Вярвам че, когато всеки един от нас  твори осъзнато, нашият свят става още по-добър. Вярвам че всички ние сме ЕДНО цяло и носим отговорност за всяка наша мисъл и всяка изречена дума, за всяко наше действие или бездействие, за всеки Дъх който поемаме.

 

Получих своето духовно име Прем Мукти от моят учител Ананд Шараби и то ме поведе към Свободата по пътя на Любовта.

В срещите и работата ми с хората аз се доверявам на интуицията си, търся усещането за връзка и подхождам креативно, търсейки заложената във всеки и всичко енергия на Съзиданието.  

Прекарала съм 20 години в активна работа в материалния свят, създавайки една силна и успешна фирма, така че за мен е лесно да разбера и усетя своите бизнес клиенти,  подложени на силен стрес в безмилостните конкурентни условия на днешния ден.    

От 2006 г. окончателно се отказах от работата си в активния бизнес свят и посветих живота си на хората, с които ме среща съдбата. Няма нищо по- свещено от историята на всеки един човешкия живот.

 Създавайки атмосфера на доверие и най вече извличайки на повърхността най доброто заложено във всеки един човек, с който се срещам и работя, аз помогам на хората да осъзнаят своя безграничен потенциал, това което искат да привлекат в живота си, и изяснявайки целта, към която се стремят, да начертаят пътя към нея и повярват, че могат да извървят самостоятелно крачките към нейното постигане. 

Аз помагам на хората да осъзнаят своята цялостност и перфектност и да превръщат мечтите си в реалност, използвайки лесни, но много мощни техники за поддържане на енергията си на високо вибрационно ниво.

Тялото, Умът и Духът/ Дъхът са  неразривно свързани в Едно и аз работя комплексно, използвайки йога, медитация, Трансформационно дишане и звукова вибрация, магически ключове към вратите на благоденствие, здраве, вътрешна радост и любов за всеки човек, който би искал да постигне пълна  свобода и хармония.

Работя с Дъха като сертифициран фасилитатор и тренъор по Трансформационно дишане към американската фондация TBF и съм преминала всички нива на обучение под директното ръководство на нейния създател д-р Джудит Кравиц В САЩ.

Тази техника промени моето усещане за света и ролята ми в него и аз съм щастлива да помагам на хората да преоткриват себе си, да бъдат здрави, хармонични и да живеят живот пълен с ентусиазъм.

Преподавам шакти йога и кундалини йога, сертифицирана съм към австралийската школа Шакти спирит йога  ( Йога Алианц, САЩ), и съм акредитиран преподавател по кундалини йога към L"Ecole du Tantra, Франция, мои учители са Елизабет Гурумукх, Ананд Шараби, Шива Рей, Туи Мериган , Рейчъл Хъл, Ана Смолууд, Снатам Кор, Дева Премал и Митен, Гуру Маде Сумантра, Шри Шри Рави Шаткар, Алън Фингър и др.