Аз съм Шела, Прем Шела и се занимавам с Кундалини йога почти 15 години, като ученичка на Ваня Семкова (Баджан Каор), Жан Жак Ригу (Ананд Шараби), Ананд Мира, Вишну, Даршан, …, Йоги Баджан, Ошо, …, на всеки един от нас, Живота и Любовта.

Почти толкова години съм и преподавател (professor de kundalini yoga) към Ecole du Tantra, основана от психотерапевта и тантрик, махан тантрик,  Ананд Шараби и съм в непрекъсната връзка със своите учители.

Имаме щастието, че всяка година провежда Бели тантри по света, и задължително, и у нас.

Разбира се, Животът ми предложи на по-късен етап, в най-доброто време, много други техники и пътища, „изживяни“ до „край“, за да сметна, че „едно плюс едно прави едно“.

 

Предавам учението в чистотата му и в свободата, която е неизменна част от духа му, с доверие в интелигентността на живота и вътрешната интелигентност във всеки едни от нас и в същото време със съмнение, за да подсигуря личния опит.

Колкото всеки един от нас е уникален, толкова уникални са и нашите изживявания, така че не очаквайте непременно приятни или неприятни изживявания в час. Просто сме в час, за да се възползваме от техниките на Тантра – Кундалини йога, без очаквания, и всичко е „ОК“ и всичко е Сат Нам.

Прем Шела (Галина) е акредитиран преподавател към Френската Тантра Кундалини йога федерация www.ecoledutantra.fr