Стабилно определям себе си като автономна общонст центрирана към ядрото си, обаче ;)  това ми дава възможност да творя живота си и да реализирам различните аспекти от него с радост благодарност и споделяне.
С Йога и Аюрведа ме срещна живота след много различни практики, спортове, философии, болежки и ценностите на корпоративния свят. И съм благодарна всеки ден на Учителите ми за помощта за подредбата на ценностите, приоритетите, доброто здраве и реализацията на живота тъй пъстър и щастлив по природа.

Научих как да преодолявам физическите и емоционални спадове в различните зони и аспекти на битието и съм отворена да споделям с всеки който има нужда от освежаваща промяна.
Интересите ми се простират широко като започнем от пречистващите освежаващи и подмладяващи занимания, минем през готвенето на балансираща и здравословна храна и завършим с истинските български хора и песни.
Йоганга потока е еволюирала практика, съобразена с лунния цикъл влияещ на нивото на енергията ни, петте елемента на материята танцуващи в телата ни. Доближаваща ни до природата, даваща разбиране на дуалния свят в който живеем, за да се съберем в центъра си и оттам да реализираме дарбите си- личната ни автентична божествена природа.
Да пречистим, оздравим и засилим тялото, ума, аурата и живота си заедно...с усмивка :)