Уча "Неформално образование в СУ "Св.Климент Охридски" ,което означава допълнителни и алтернативни образователни услуги за деца и възрастни.
Получавам базисна хуманитарна, социална и организационно-управленска подготовка , комплексна подготовка за работа с деца, младежи и възрастни в неформална, алтернативна образователна среда.
Изучавала съм обща и възрастова психология ,особености на възрастните учащи,духовно и нравствено възпитание,както и алтернативни практики за духовно развитие на личността.
- аз съм сертифициран преподавател по Хатха йога - ISPA CYT200.

 

-практикувам йога и пилатес от 5 години.

-имам опит като инструктор по аеробика.
-практикувам танц Мандала - практика,която е насочена към разкриване на женската природа.

-работя върху себе си от 17-годишна възраст, анализирам и наблюдавам емоциите и действията си. Ежедневно се уча от грешките си и се стремя към постигане на по-силна връзка със самата мен. Начинът, по който избрах да придам стойност на хората е чрез клас по йогалатес , в който се съчетават медитация,класическа хатха йога, пилатес упражнения за различни части от тялото и релаксация. Целта ми е взаимно да се заредим с приятни емоции и да се погрижим внимателно и съзнателно за емоционалното си и физическо здраве.