Здравейте, казвам се Милена Голева и с удоволствие споделям вече 14 години изкуството на йога в цялата страна. По пътя си изследвах различни йога стилове като Сатянaнда Йога, Шивананда Йога, Анусара Йога, Шридайва Йога, Айенгар Йога, Вини Йога, Ащанга Йога, Кундалини Йога, но онова, което ме плени истински беше срещата ми с Шива Рей (име дадено й от нейния баща) и Прана Виняса Флоу Йога – еволюирала форма на Хата Йога, креативен стил за съвременния човек, въплътяващ в себе си преживяването за прана енергията, движена чрез хармонични йога движения. 

Автор и водещ е на 18 СД с медитации и релаксации на български език, чрез които помага на хиляди хора да се справят с напрежението и стреса, на който са подложени. Повече информация на www.milenameditations.com и на www.milenayoga.net

Здравейте, аз съм Ники.
Винаги съм се занимавал с йога, а от 2006 г. започнах и като инструктор. През 2008 г. завърших СДК в НСА, специалност ЙОГА. В Индия съм практикувал в много ашрами и много интересни Местенца. Докоснах се до невероятни учители и различни практики.

Николай Йоргов Уизард - преподавател по Ащанга Виняса Флоу и Виняса Флоу Йога

Срещнах спокойният свят на йога в неспокойна възраст…Години по-късно се натъкнах на виталния, пластичен свят на Йога виняса флоу. Провокиран и вдъхновен останах в него, за да изучавам вътрешното си пространство, да работя с вътрешните си енергии, подпомогнати от космическите им посестрими.

 

Мартина (Пипи) - преподавател по Класическа йога и Йога за деца

Едно сияйно и ведро присъствие в прекрасното семейство на Yoga Place. Мартина прави от йога практиките слънчево и щастливо приключение.Тя не спира да се развива и усъвършенства уменията си като преподавател по йога и йога за деца. Нейните класове са изпълнени с неповторим заряд и очарование.

Позната сред малките йоги като Пипи, за нея практиките с деца са благословия, радост и приказно вълшебство.

Вярвам, че всичко се случва точно както трябва да бъде и когато му дойде времето.
Практикувам йога от няколко години, но сякаш винаги е била част от живота ми.
Чувствам се на пътя си и вървя по него с широка усмивка и трепет в сърцето.

Аз съм Шела, Прем Шела и се занимавам с Кундалини йога почти 15 години, като ученичка на Ваня Семкова (Баджан Каор), Жан Жак Ригу (Ананд Шараби), Ананд Мира, Вишну, Даршан, …, Йоги Баджан, Ошо, …, на всеки един от нас, Живота и Любовта.

Почти толкова години съм и преподавател (professor de kundalini yoga) към Ecole du Tantra, основана от психотерапевта и тантрик, махан тантрик,  Ананд Шараби и съм в непрекъсната връзка със своите учители.

Имаме щастието, че всяка година провежда Бели тантри по света, и задължително, и у нас.

Разбира се, Животът ми предложи на по-късен етап, в най-доброто време, много други техники и пътища, „изживяни“ до „край“, за да сметна, че „едно плюс едно прави едно“.