Здравейте, казвам се Милена Голева и с удоволствие споделям вече 13 години изкуството на йога в цялата страна. По пътя си изследвах различни йога стилове като Сатянaнда Йога, Шивананда Йога, Анусара Йога, Шридайва Йога, Айенгар Йога, Вини Йога, Ащанга Йога, Кундалини Йога, но онова, което ме плени истински беше срещата ми с Шива Рей (име дадено й от нейния баща) и Прана Виняса Флоу Йога – еволюирала форма на Хата Йога, креативен стил за съвременния човек, въплътяващ в себе си преживяването за прана енергията, движена чрез хармонични йога движения. 

Автор и водещ е на 16 СД с медитации и релаксации на български език, чрез които помага на хиляди хора да се справят с напрежението и стреса, на който са подложени. Повече информация на www.milenameditations.com и на www.milenayoga.net

Николай Йоргов Уизард преподавател по Ащанга Виняса Флоу и Виняса Флоу Йога

Срещнах спокойният свят на йога в неспокойна възраст…Години по-късно се натъкнах на виталния,пластичен свят на Йога виняса флоу. Провокиран и вдъхновен останах в него,за да изучавам вътрешното си пространство,да работя с вътрешните си енергии,подпомогнати от космическите им посестрими.

 

 

 

Мартина (Пипи) - преподавател по Класическа йога и Йога за деца

Едно сияйно и ведро присъствие в прекрасното семейство на Yoga Place. Мартина прави от йога практиките слънчево и щастливо приключение.Тя не спира да се развива и усъвършенства уменията си като преподавател по йога и йога за деца. Нейните класове са изпълнени с неповторим заряд и очарование.

Позната сред малките йоги като Пипи, за нея практиките с деца са благословия, радост и приказно вълшебство.

Вярвам, че всичко се случва точно както трябва да бъде и когато му дойде времето.
Практикувам йога от няколко години, но сякаш винаги е била част от живота ми.
Чувствам се на пътя си и вървя по него с широка усмивка и трепет в сърцето.

Запознах се с йога като ученичка и се увлякох райски много. Бях чувала, че разтоварва психическото напрежение и ти помага да се концентрираш и да постигаш по-големи резултати. Не след дълго започнах да замествам треньора и така реших, че с това искам да се занимавам в професионален план. Преподавах йога в детските градини , а после и в йога студия. За мен вече йога е начин на живот и съм изпълнена с ентусиазъм да предавам на хората всичко, което съм научила, а именно сливането със вътрешното ти царство и божествената енергия. Занимавам се активно със спортна йога от 1999 г. През 2006 г. Участвала съм в световното първенство по йога в Индия, където се класирах на 5-то място. Участвала съм в повечето йога фестивали и йога състезания организирани от БФЙ, където съм спечелила много награди.

Здравейте, аз съм Криси и страстта ми е да споделям познанията си по йога, с всеки който има желание да се гмурне в този невероятен свят. Мисията ми, е да асистирам по пътя на разкриването на същността ни, нейното изучаване и опознаване. Ще съм до вас за да подсигуря сигурна обстановка в която заедно да израстем, да станем физически, психически и емоционално по-стабилни и се превърнем в по-добрата версия на себе си. Обожавам да пътувам, и научавам нещо ново от всяка култура до коята се докосна. Последните 10 години прекарах в изследване на прекрасната планета, която обиваваме. От Европа до Америка, Африка, Азия и Австралия, навсякъде придружена от постелката си, попивам от знанието на всички хора и учители с които имах късмета да се срещна, за да създам един холистичен подход към по-здравословен и щастлив живот. Намасте! 

 

Стабилно определям себе си като автономна общонст центрирана към ядрото си, обаче ;)  това ми дава възможност да творя живота си и да реализирам различните аспекти от него с радост благодарност и споделяне.
С Йога и Аюрведа ме срещна живота след много различни практики, спортове, философии, болежки и ценностите на корпоративния свят. И съм благодарна всеки ден на Учителите ми за помощта за подредбата на ценностите, приоритетите, доброто здраве и реализацията на живота тъй пъстър и щастлив по природа.

Уча "Неформално образование в СУ "Св.Климент Охридски" ,което означава допълнителни и алтернативни образователни услуги за деца и възрастни.
Получавам базисна хуманитарна, социална и организационно-управленска подготовка , комплексна подготовка за работа с деца, младежи и възрастни в неформална, алтернативна образователна среда.
Изучавала съм обща и възрастова психология ,особености на възрастните учащи,духовно и нравствено възпитание,както и алтернативни практики за духовно развитие на личността.
- аз съм сертифициран преподавател по Хатха йога - ISPA CYT200.

Здравейте, казвам се Доротея Маринова. По образование съм преводач, но пътят ме отведе на място, в което се доближих още по-близо до Себето. През 2009 година завърших цялостен курс в България по класически тайландски масаж, преподаван в Thai Massage School of Chiang Mai (TMC), Северен Тайланд.

С практикуването на този древен метод във времето успях да развия умението си да давам енергия и сила на другите чрез масажа. В него са събрани мъдростта на една хилядолетна практика и величието на човешките способности. Инициирането ми в степен рейки ме насочи още по-ясно към осъзнаване на тялото, във всичките му енергийни форми и това да бъдеш чист проводник на нещо по-висше. 

Петьо Коджабашев е сертифициран в метода ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ, завършил GTT (Grof Transpersonal Training)РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО), сертифициран психотерапевт - "Позитивна психотерапия" към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).

ХОЛОТРОПНОТО ДИШАНЕ („Holos - цялостност, trepein – движа се към: „дишане, което води към цялостност”) е практика за навлизане надълбоко в себе си, за свързване с преживяванията, с усещанията в тялото и с потребностите. Използват се невербални средства: ускорено дишане, емоционално заредена музика и техники на работа с тялото.