Здравейте, казвам се Милена Голева и с удоволствие споделям вече 13 години изкуството на йога в цялата страна. По пътя си изследвах различни йога стилове като Сатянaнда Йога, Шивананда Йога, Анусара Йога, Шридайва Йога, Айенгар Йога, Вини Йога, Ащанга Йога, Кундалини Йога, но онова, което ме плени истински беше срещата ми с Шива Рей (име дадено й от нейния баща) и Прана Виняса Флоу Йога – еволюирала форма на Хата Йога, креативен стил за съвременния човек, въплътяващ в себе си преживяването за прана енергията, движена чрез хармонични йога движения. 

Автор и водещ е на 17 СД с медитации и релаксации на български език, чрез които помага на хиляди хора да се справят с напрежението и стреса, на който са подложени. Повече информация на www.milenameditations.com и на www.milenayoga.net

Здравейте, аз съм Ники.
Винаги съм се занимавал с йога, а от 2006 г. започнах и като инструктор. През 2008 г. завърших СДК в НСА, специалност ЙОГА. В Индия съм практикувал в много ашрами и много интересни Местенца. Докоснах се до невероятни учители и различни практики.

Николай Йоргов Уизард - преподавател по Ащанга Виняса Флоу и Виняса Флоу Йога

Срещнах спокойният свят на йога в неспокойна възраст…Години по-късно се натъкнах на виталния, пластичен свят на Йога виняса флоу. Провокиран и вдъхновен останах в него, за да изучавам вътрешното си пространство, да работя с вътрешните си енергии, подпомогнати от космическите им посестрими.

 

Мартина (Пипи) - преподавател по Класическа йога и Йога за деца

Едно сияйно и ведро присъствие в прекрасното семейство на Yoga Place. Мартина прави от йога практиките слънчево и щастливо приключение.Тя не спира да се развива и усъвършенства уменията си като преподавател по йога и йога за деца. Нейните класове са изпълнени с неповторим заряд и очарование.

Позната сред малките йоги като Пипи, за нея практиките с деца са благословия, радост и приказно вълшебство.

Вярвам, че всичко се случва точно както трябва да бъде и когато му дойде времето.
Практикувам йога от няколко години, но сякаш винаги е била част от живота ми.
Чувствам се на пътя си и вървя по него с широка усмивка и трепет в сърцето.

Прем Шела (Галина) е акредитиран преподавател към Френската Тантра Кундалини йога федерация www.ecoledutantra.fr
 
Завършва обучението си през 2006 година и има повече от 10 години преподавателска дейност като поддържа връзка със своите учители Жан Жак Ригу и Ваня Семкова.

Запознах се с йога като ученичка и се увлякох райски много. Бях чувала, че разтоварва психическото напрежение и ти помага да се концентрираш и да постигаш по-големи резултати. Не след дълго започнах да замествам треньора и така реших, че с това искам да се занимавам в професионален план. Преподавах йога в детските градини , а после и в йога студия. За мен вече йога е начин на живот и съм изпълнена с ентусиазъм да предавам на хората всичко, което съм научила, а именно сливането със вътрешното ти царство и божествената енергия. Занимавам се активно със спортна йога от 1999 г. През 2006 г. Участвала съм в световното първенство по йога в Индия, където се класирах на 5-то място. Участвала съм в повечето йога фестивали и йога състезания организирани от БФЙ, където съм спечелила много награди.

Уча "Неформално образование в СУ "Св.Климент Охридски" ,което означава допълнителни и алтернативни образователни услуги за деца и възрастни.
Получавам базисна хуманитарна, социална и организационно-управленска подготовка , комплексна подготовка за работа с деца, младежи и възрастни в неформална, алтернативна образователна среда.
Изучавала съм обща и възрастова психология ,особености на възрастните учащи,духовно и нравствено възпитание,както и алтернативни практики за духовно развитие на личността.
- аз съм сертифициран преподавател по Хатха йога - ISPA CYT200.