Здравейте, казвам се Милена Голева и с удоволствие споделям вече 14 години изкуството на йога в цялата страна. По пътя си изследвах различни йога стилове като Сатянaнда Йога, Шивананда Йога, Анусара Йога, Шридайва Йога, Айенгар Йога, Вини Йога, Ащанга Йога, Кундалини Йога, но онова, което ме плени истински беше срещата ми с Шива Рей (име дадено й от нейния баща) и Прана Виняса Флоу Йога – еволюирала форма на Хата Йога, креативен стил за съвременния човек, въплътяващ в себе си преживяването за прана енергията, движена чрез хармонични йога движения.

Автор и водещ е на 19 СД с медитации и релаксации на български език, чрез които помага на хиляди хора да се справят с напрежението и стреса, на който са подложени. Повече информация на www.milenameditations.com

Лора Тодорова/духовно име Лалита/

Духовното ми пътуване започна през 1993год. Занимавах се, в продължение приблизително на десет години, самостоятелно. Естествено, може би, се стигна до необходимостта, да практикувам  йога в група и така се запознах с моята първа учителка Невена Петкова. Винаги ще й бъда благодарна за прекрасните практики от Сатянанда йога, на които е станала проводник и чрез които ни е помагала  по различен начин. През 2005 получих посвещение в лична мантра от Свами Шивамурти Сарасвати и пътуването в Сатянанда йога пътеката започна. А през 2006 пак тя ми даде духовното име Лалита*. Същата година завърших курса за инструктори по йога към Националната спортна академия/ НСА/, където съм  завършила и висшето си образование. Следващата година реших, че имам какво  да споделя с другите, като започна да преподавам йога и така се роди ЙОГА СТУДИО „ОМ”. ОМ е мантра на изначалния ГУРУ, връзката с направляващата ни Божествена сила вътре в нас.

Ангелина Петкова е специалист с над 10 годишен опит в областта холистичното и нетрадиционно лечение. Интересува се от цялостния подход за грижа, превенция и лечение. Непременно разглежда човешката личност като единна съвкупност от тяло, емоции, ум и енергия. Тя е изследвала различни видове терапии и е специализирала рейки, су джок, юмейхо, висцерална хиропрактика, вибрационна медицина, есенции на Буш, основи на Нутрициология и Натуропатия при Десислава Ангелова.

Ани е и дипломиран Боуен терапевт. Тя ежедневно прилага специфични към всеки човек техники. Помага на много хора отново да намерят верния път към себе си и да заживеят здрав и щастлив живот.

Всички тези нейни знания, практики и специализации се усилват многократно от факта, че е стойностен и добронамерен човек. Едно истинско Слънце в понякога мъглявото ни ежедневие.

 

За себе си мога да кажа, че живея с удоволствие и затова живея интензивно и пълноценно. За мен винаги е било важно да не оставам на едно място, а да вървя напред. За това и за да мога да разгърна потенциала си, работя в две различни тематични области - икономика (бизнес консултант, анализатор) и Рейки (мастер Рейки терапевт). Най-много ме радват моментите, когато между тези области се получават връзки.

Завършила съм Предучилищна педагогика във ВТУ ”Св. Св. Кирил и Методий” и магистратура “Иновации в обучението” в ПУ “П. Хилендарски”. От 15 години работя без прекъсване в сферата на предучилищното възпитание и в настоящия момент съм базов старши учител в ОДЗ “Буратино”, гр. Пловдив / т.е. работя със студенти от ПУ /. Завършила съм курс “Йога за деца” и основен модул на R.Y.E. през 2012 г.От 2013 съм и обучен в Монтесори-метода педагог.  Водя йога за деца в ДГ. Водя йога за деца от 2014 г.